Algemene Voorwaarden VILLA Dagobert. 2020

BETALINGSVOORWAARDEN. 

* Binnen 7 dagen nadat u een bevestiging heeft gekregen op uw reserveringsaanvraag dient u 50% van het totale huurbedrag (exclusief borg en schoonmaak) vooruit te voldoen. Nadat wij uw aanbetaling ontvangen hebben, is uw reservering definitief.
* Uiterlijk 6 weken voor aankomst bent u het restant huurbedrag (inclusief borg en eindschoonmaak) verschuldigd; u kunt dat op dezelfde rekening storten als de aanbetaling.
* Indien u reserveert binnen 6 weken voor aankomst, betaalt u direct de gehele huursom (inclusief borg en schoonmaak) om de reservering definitief te maken.
* Bij boeking in VILLA Dagobert. wordt een BORG van € 250,- per verblijf berekend. Eventuele schade tijdens uw verblijf of noodzakelijke extra schoonmaakkosten verrekenen we met deze borg. We controleren het appartement voor uw vertrek en restitueren de borg direct als alles in orde is.

ANNULERINGSKOSTEN

* Bij annulering tot 4 maanden voor aankomst krijgt u uw aanbetaling terug.
* Bij annulering tussen 4 maanden tot uiterlijk 6 weken voor aankomst bedragen de annuleringskosten 40% van de huursom (exclusief borg en schoonmaak).
* Bij annulering binnen 6 weken voor aankomst bedragen de annuleringskosten 100% van de huursom (exclusief borg en schoonmaak) .

AANSPRAKELIJKHEID

Tijdens uw verblijf in de vakantiewoning bent u als huurder volledig aansprakelijk voor de gehuurde vakantiewoning, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde behoren. Elke schade moet onmiddellijk aan de eigenaar gemeld worden. De kosten van de schade zijn eventueel te verhalen op uw reisverzekering. Wij raden u aan deze voor uw vakantie af te sluiten. De eigenaar aanvaardt geen verantwoordelijkheid in geval van persoonlijk letsel, verlies, diefstal van of schade geleden door de huurder inclusief zijn gezelschap, hoe dan ook veroorzaakt.

Bij definitieve boeking zal een huurcontract met alle huurvoorwaarden worden overlegd ter ondertekening.