Webshop Olijfolie

Tjeeminee!

Inmiddels is al onze voorraad verkocht... We zijn een paar honderd liter lichter. Enorm veel dank voor jullie vertrouwen en alle positieve reacties. Leuk om te lezen dat het zo goed in de smaak valt. Daar hebben we het om gedaan.

Het is enorm hard gegaan, veel sneller dan wij hadden gedacht, en:

- Voor degenen die onze olijfolie hebben bemachtigd, geniet ervan! Stuur me je recensies die ik op deze pagina en Instagram mag delen. Onder de inzendingen met foto verloot ik een mooi 1,0 liter blik met kleine verrassing. (Verzenden recensies + foto kan naar villa.dagobert@gmail.com )

- Voor degenen die achter het net vissen maar alsnog interesse hebben, stuur me zeker een bericht via https://www.villa-dagobert.com/contact/ in het contactformulier of stuur een mailtje naar villa.dagobert@gmail.com . Is de behoefte groot genoeg, dan ga ik dit jaar nog meer olijfolie deze kant op laten komen. Deze zending zal afkomstig zijn van het terrein van onze directe buurman. Gegarandeerd van dezelfde kwaliteit!

Categorieën

VILLA Dagobert steunt HET VERGETEN KIND 

NB! VILLA Dagobert doet graag iets goeds voor een ander. Om die reden gaat in 2020 een deel van de opbrengst van de verkoop van onze olijfolie naar de stichting HET VERGETEN KIND.
Juist nu is het belangrijk om goede doelen te (blijven) steunen. De stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen. Met hun impactvolle kinderprogramma kunnen deze kinderen weer even 'gewoon' kind zijn. Door plezier even al hun zorgen vergeten, op adem komen, spelen, vriendschappen sluiten, positieve herinneringen maken en meedoen. 

DOE JE MEE?
Hoe meer olie er verkocht wordt, hoe hoger de bijdrage aan HET VERGETEN KIND. Dus koop onze olijfolie, deel dit bericht help zo mee om een mooi bedrag te kunnen storten.
Uiteraard kun je een bijdrage voor de stichting HET VERGETEN KIND doneren door op onderstaande te klikken.